Rafaela – lille futte pølsehund

rafaela1Rafaela er fra 2006 og af lille størrelse (7kg, 35cm) i pølseform og med korte ben (og liiige rund nok) Hun er vaccineret og behandlet mod orm, men endnu ikke steriliseret.

Rafaela blev indleveret på internatet af sin tidligere ejer, som tydeligt var ved meget dårligt helbred, skulle opereres og ikke havde nogen, der kunne give hans hunde et godt hjem resten af deres liv. Han havde 4 små hunde og har passet godt på dem, så det er en ret trist baggrund for alle parter. Rafaela er ikke glad for at blive efterladt på et stort larmende internat, bo i en hundegård og sove i et hundehus om natten, når hun har tilbragt hele sit liv i et komfortabelt hjem. Hun er tydeligt sørgmodig inde på internatet og forsøger at få kontakt med de mennesker hun får øje på, og vil allerhelst op og side på skødet.

Rafaela (1)På ture i området udenfor internatet slapper hun mere af, er meget rolig og stilfærdig og snuser rundt, undersøger Nye ting. For en 8 årig hund er hun ved godt helbred og i god form, og sætter pris på at bevæge sig og opleve verden omkring hende.

I kontakten med andre hunde er hun rar og social, hun har boet i en lille flok så længe hun kan huske.

 

Rafaela (2)Vi drømmer selvfølgelig om at finde et kærligt og kompetent hjem til lille Rafaela, hvor hun kan få en ny start og en sød familie hun kan knytte sig til. Selvom hun er på vores seniorliste, så er der stadig livsgnist og energi i Rafaela, og vi håber inderligt at hun får chancen for at flytte til Danmark.

Rafaela (3)

Se videoklip af Rafaela herunder :

Posted on november 4, 2014, in Hunde and tagged , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: