Tak <3

Kruuse fantastiske donation… Først var der stor bekymring da vægten på den lille klinik på Milu’s internat gik itu… den er helt uundværlig i hverdagen, især ift. at kunne dosere medicin præcist efter hundenes vægt.
DOP var igang med en indsamling til at kunne købe en ny vægt, da en af vores fantastiske voluntører i Danmark, Sofie, kontaktede firmaet Kruuse, som tilbød at donere en helt ny vægt til internatet!
… og oveni det sørgede de for, at transportere pakken ned til internatet i Portugal – den var nemlig ikke lige kuffertstørrelse.
I sidste uge rejste Sofie og Ida til Portugal for at arbejde frivilligt på internatet i deres efterårsferie. Samtidig ankomt så, hvad der blev kaldt “a gift from heaven”; en palle(!) med forskelligt medicinsk udstyr … kanyler, suturer, op cover, katetre, et bur og en masse andet! 
Vi føler os meget heldige at have så dedikerede frivillige og er uendelig taknemmelige for Kruuses meget gavmilde donation. Det er en fuldstændig fantastisk hjælp for et non profit internat som Milus, og gør en kæmpe forskel for de portugisiske gadehunde.
Junior arrivingSpecial thanks to fantastiske og seje Sofie og Ida for jeres store hundehjerter ❤ og for jeres engagement!
– og for at tage lille Junior med tilbage til DK!
I er nød til at få et billede af vægten også : Hurra!!!!
Scales (2)

Posted on oktober 18, 2014, in Nyt. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: