Pitucha – kærlig pjuske-møbel-hund

Pitucha er en herlig lille mellemhund (12 kg, 40 cm), en podengoblanding i møbeludgaven – aflang krop på korte ben. Hendes øjne har en speciel lys farve, og så har hun pjusket pels og et ret funky udseende, hun er lidt tegneserieagtig. Frøken P blev født i sommeren 2012 og er selvfølgelig vaccineret, steriliseret og behandlet mod orm.

Pitucha blev fundet på gaden med 4 små hvalpe. Hun var så heldig at nogen mennesker ikke kunne bære det syn, og bragte hende til internatet, hvorfra hun nu venter på sit livs chance. pitucha3

Vi har her en sød, mild og stilfærdig mindre podengoblanding, som ikke trives særlig godt med al larmen og uroen på internatet, og uden tvivl vil trives meget bedre i hjemlige omgivelser! Ved første kontakt kan Pitucha være lidt forsigtig af sig, men hun knytter sig hurtigt til dem, hun er tryg ved, og søger støtte hos mennesker hun kender. Vi er sikre på, at hun i et kærligt hjem vil blomstre op og få mere mod på at opleve den store verden.

I kontakten med andre hunde er hun venlig og viser ind imellem en ret legesyg side. Hun er mild af sind og så synes Pitucha selv, at hun er en bette skødehund, der bare helst vil krybe helt ind til en og putte. Hun kan virkelig kramme og kigger bedende op på en med de fine lyse øjne “ta mig med!”

Vi vil gerne finde en kærlig familie som falder for lige præcis spøjse puttePitucha og kan give hende et dejligt liv.

Video (temmelig rystet, det er svært at gå med en hund og filme samtidig, især når Pitucha helt vil op og sidde hos en hele tiden) januar 2017

og ældre video

 

pitucha bpitucha cPitucha a

pitucha1

Posted on august 31, 2014, in Hunde and tagged . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: