Ankomst – Kieva, Dino, Karlo og Nicolau!

Dino arrivalDino har fået et omsorgsfuldt hjem hos Anna & Andreas i Vanløse. Da Dinos tidligere ejer emigrerede til Brasilien, efterlod han Dino (og sine 2 katte) på internatet. Efter at han havde tilbragt et år i en hundegård besluttede Anna fra DOP dk sig for at hente ham og udvide familien med en hund mere.

Dino ligger nu og sover de beroligende tabletter ud på badeværelsesgulvet (hvor der er køligt i vores vilde sommervarme) og hvor der er klinkegulv ligesom i hans kennel.

Dino er en GLAD hund og vi er spændte på, hvordan husets lille tigerdame Niña (også adopteret fra Milus internat for et års tid siden) tager imod ham, når de mødes imorgen.

Kieva arrivalKieva er fra 2006, sort, ret sky og har leishmania – og havnede derfor på sponsorhund listen, da vi ikke turde håbe på, at nogen ville tilbyde hende et kærligt hjem!

Heldigvis findes der mennesker som Nadia med et kæmpe hundehjerte og Kieva har fået sit livs chance! Hvilket Kieva uden tvivl forstod; hun har fra første møde hoppet lige i armene på Nadia med en entusiasme og umiddelbar tillid vi aldrig har set hos hende før 😀

Kieva er ved at vænne sig til at være i hjemlige omgivelser (og har lidt divastil overfor hundekammeraten Bjørn) og er lidt usikker på de der katte der bare slet ikke er bange for hende, men nyder at få masser af opmærksomhed og kæl.

Nicolau arrivalSå ankom også søde Nicolau, som er kommet i pleje hos DOP hjælper Lena. Han er den første hund vi tager herop uden at have et hjem stående klar, men Nico er også noget helt særligt.

Og så har han delt hundegård med Kieva i flere år og vi nænnede ikke at efterlade ham på internatet uden hende.

Nico har brug for ro og at blive fedet lidt op (han har været meget stresset i internatomgivelserne) og når han er klar, vil vi begynde at lede efter et kærligt for evigt hjem til ham 🙂

 

 

Karlo.1Sidst men ikke mindst ankom gadeballadehvalp Karlo, som er sat i pleje hos Thomas i København indtil det helt perfekte hjem åbenbarer sig 🙂

Tusind tak Anna, Andreas og Nadia, for at I giver kasserede portugiserhunde en ny start på et lykkeligt liv! Vi ønsker jer masser af gode tider fremover ♥

En særlig tak til Lena og Thomas for masser af hjerte og omsorg for vovserne

Posted on juli 27, 2014, in Nyt and tagged . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: