DOP dk sommerprojekter

cantinho-da-milu-lissabon-155Hej! vi ved godt, at mange af jer er på ferie, men hvis I alligevel får tid til en sommeroprydning, så kan jeres gamle ting og sager hjælpe hundene!

Vores DOP dk projekt her i juli vil vi være indsamle loppefund, tøj, nips, brugskunst mv. til Davids lille genbrugsbutik i Vanløse, hvor overskuddet går til Milus internat. Vi håber I vil hjælpe! Også hvis I er gode til at strikke, lave keramik eller andet, og har lyst til at donere.

Butikken åbner i starten af august – vi lægger fotos op så snart der er kommet skilt på facaden. Butikslokalet er en del af Davids bolig og shoppen vil have åbent et par gange ugentligt, med frivillig arbejdskraft, og der vil blive et lille infohjørne med DOP flyers samt en kasse, man kan donere hundegrej i, til internatet.

Videre, så skal Anna fra DOP dk på to lynture til Portugal hhv. sidst i juli og midt i august, og hente nogen heldige hunde hjem til Danmark! Hvis I har ting liggende, som I ikke bruger, men som kan komme internathundene til gavn (medicin, orme/loppekure, halsbånd, seler, snore, legetøj, soigneringsting, transportkasser…) så modtager vi dem meget gerne – kontakt os på mail dopdk@hotmail.com eller tlf 61722678 finder vi ud af noget med afhentning.

Vi håber I vil & kan hjælpe – sammen kan vi gøre en stor forskel for hundene!

 

Posted on juli 2, 2014, in Nyt. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: