Skip – ejerne tog på ferie og hentede ham aldrig…

Skip (1)

Skip er en køn lille hanhund (10kg, 40cm) som blev født i 2007. Han er kastreret, vaccineret og behandlet mod orm.

For over 3 år siden tog Skips daværende ejere på ferie, efterlod Skip på hundepensionen på Milus internat – og vendte aldrig tilbage for at hente ham. Efter et par måneder blev Skip overdraget til internatet, hvor han stadig venter på at få en for evigt familie.

Skip Apr (1)Skip er en afbalanceret, voksen hund. Han er sød, stille og rolig, gider ikke rigtig at lege, men er glad for at have selskab af hunhunde. Han er en hund der bevæger sig venligt “side om side” med de andre hunde i kennelen, ikke en af dem der vælter rundt og leger fangeleg. Hanhunde er han, som mange andre hanner, ikke særlig begejstret for. Vi er sikre på, at han vil trives i et hjem med en hunhund eller som enehund.

Skip Apr (4)Det meste af dagene tilbringer Skip med at ligge og slappe af i et skyggefuldt hjørne af sin kennel. Han vil gerne gå tur, men i et hjem vil han have det bedst med en ret rolig hverdag. Så han er ikke til de helt store eventyr, men vil elske at lunte rundt i sit hjem, og ligge i sin egen have og flade ud i en solstribe. I kontakten med mennesker er Skip absolut rar og mild, kommer hen når man kalder på ham og vil rigtig gerne nusses.

Skip Apr (8)Det vil være lykken for ham at få mere opmærksomhed end der er tid og hænder til på et kæmpe internat, og han vil være en dejlig puttehund at have i familien.

Skip er blevet testet med katte og dem kan han altså ikke lide.

Da Skip har en baggrund som “selskabshund” og har boet i et hjem, ser vi gode muligheder for, at han kan (gen)tilpasse sig til hjemlige omgivelser, og lære såkaldt hverdagslydighed og alle de andre ting, vi forventer af vores hunde. Vi krydser fingre & poter for, at det snart bliver Skips tur, til at være en af de heldige!

Se video af Skip :

Skip (8)

Skip (3)

Skip Sept (4)

Skip Sept (5)

Skip Sept (8)

Posted on juni 8, 2014, in Hunde and tagged . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: