Lilas – søde, stille & cool frk. Lilas

Lilas3

Frøken Lilas kom til verden i starten af 2006 og hun er en podengoblanding af mellemstor størrelse, 50 cm i skulderhøjde og vejer 19 kg. Selvfølgelig er Lilas vaccineret, steriliseret og behandlet mod orm.

Lilas er en af de hunde, der ikke gør særlig meget væsen af sig, og derfor bliver overset. Det er efterhånden længe siden, at hun blev fundet på gaden og reddet hen til Milus internat, hvor hun har boet siden. Lilas er lidt tilbageholdende overfor fremmede mennesker, så når nogen besøger internatet, holder hun sig lidt på afstand og kigger, men kommer ikke hen. Samtidig er hun en rimelig cool cucumber, hun løber ikke væk eller bliver forskrækket, men bevarer overblikket. På det punkt er hun, som mange garvede gadehunde, observerende og hurtig til at afkode, om det er et venligt menneske der står overfor hende – eller ej.

Lilas2

Når Lilas har lært en at kende, kommer hun en glad i møde, og vil så gerne nusses. Hun fremstår som en rolig, mild og tolerant hund, der er voksen og går væk, hvis der er for meget ballade. Hun kommer godt ud af det med alle andre hunde, og kan sagtens være fri i det store fællesområde, sammen med alle mulige og umulige typer hunde. Inde bag pjuskepelsen banker et stort hjerte, og Lilas vil definitivt knytte sig meget tæt til sine mennesker, hvis hun en dag skulle have heldet med sig, og få tilbudt et dejligt hjem…

Lille videoklip af Lilas :

Lilas

Lilas4

Posted on juni 1, 2014, in Hunde and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: