Browny – sød og rolig hundemor

browny (1)

Browny er en dejlig stor tyk hund (labradorstørrelse) 55 cm i skulderhøjde og vejer pt. godt 28 kg og hun blev født i starten af 2008. Damen er steriliseret og vaccinationer og ormekur er up to date.

Browny blev forladt ved internatet en sen aften i starten af juni 2012; Hun stod bundet til lågen med et stykke reb og hendes 6 små hvalpe lå i en papkasse ved siden af hende.

Hvalpene var bittesmå og fik stadig mælk hos deres mor. Det var ikke hendes første kuld, formentlig har hun fået hvalpe flere gange før… Hun var i en sørgelig forfatning, udmagret og udmattet.
Det var åbenlyst, at hun havde haft et hjem, for Browny er tryg og tillidsfuld i kontakten med mennesker, hun er mild og glad af sind og ikke bange for noget som helst! Hun er ikke en gadehund, og hun har fået sine hvalpe derhjemme. Indtil den dag, ejerne kasserede hende ved internatets låge… Vi forstår ikke, hvordan de kan sove om natten, med det på samvittigheden…

browny (3)

Den svageste af Brownys hvalpe døde, men de andre voksede sig store og stærke og fik nye hjem indenfor nogen uger; Keyla, Cesar, Cleo… Browny kom til kræfter, blev steriliseret, og hendes pels er blevet virkelig smuk! Der er langt fra den sølle hund, der ankom en juninat, til den glade, bubbly Browny man møder på internatet i dag.

Nu venter Browny på sit livs chance… Hun er en sød og godmodig hund, der elsker at få opmærksomhed og blive nusset om af mennesker, og hendes lykke ville være gjort hvis hun fik sin egen familie.

browny (4)

I maj 2014 fik Browny tilbudt et kærligt hjem i Portugal, men hun og familiens hund kunne ikke enes (han er en ung, legesyg hund, og Browny er en rolig voksen hund, der ikke gider at lege – vi forsøgte men den gik ikke) Hun havde ikke lyst til at blive og kom med tilbage til internatet igen. Vi er selvfølgelige kede af, at det ikke var et hjem for Browny, men samtidig viste turen os, at Browny vil fungere fantastisk i en familie hvor hun er den eneste firbenede.

Brownie rejste 250 km. i bil, uden at stresse, hun lå og slappede af på bagsædet, var med på restaurant (det tog hun også med ophøjet ro og et stort smil), og gik en skøn tur på stranden, hvilket nok er den bedste oplevelse, Browny har haft i hele sit liv!

Hun har tilbragt 2 år på internatet – nu må det være hendes tur til at få et hjem!

browny (6)

Brownie bor i en standard hundegård på internatet, selvfølgelig sammen med en gruppe andre hunde, og hun enes fint med dem, er måske lidt reserveret men skaber aldrig problemer. Hun vil vist bare helst være foruden hundeselskab, hvis det var op til hende. Derfor drømmer vi om et kærligt hjem til Browny, hvor hun kan været stjernen. Hun er super kærlig og meget dedikeret i kontakten med mennesker og knytter sig hurtigt til en, og vil uden tvivl være en super dejlig hengiven hund at have i familien.

browny (5)

Video af Browny på udflugt (maj 2014) :

og på internatet, overlykkelig over at endelig-endelig komme ud af hundegården og gå en tur! (og ja, i Portugal lærer man hunde at hoppe op ad folk) :

browny (2)

Posted on maj 11, 2014, in Hunde and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: