Heidi – miniaturelabrador med en svær start på livet

Heidi R (5)

Heidi er fra marts 2012 og af mellem størrelse (14kg, 45 cm) og ligner lidt en labrador i miniudgave. Heidi er steriliseret, vaccineret og behandlet mod orm.

Et kuld på 3 små hvalpe blev født på gaden af en meget forskræmt morhund. Vi kendte ikke hundenes historie, men de voksede op i frygt, og da de ankom til internatet, kun 2 måneder gamle, var de rædselsslagne. Én hvalp blev hurtigt adopteret, og det var hendes lykke – masser af kærlig opmærksomhed kan udrette mirakler med sky hunde! De to andre søstre, Heidi og Greta (ja ja – navne kan man altid ændre!) blev hængende på internatet.

Heidi.

Det er ikke ligefrem optimalt for sky hvalpe at vokse op på et internat, for selvom hundene på Milus internat kun møder venlighed og omsorg, så er der ikke hænder og tid nok i den grad som hundene har behov for. Der er langt bedre mulighed for at styrke deres tillid og tryghed med den individuelle opmærksomhed, man kan give i et hjem. Men Rita, som er frivillig i DOP/Portugal og har særligt ansvar for hvalpene, påtog sig “projekt Heidi & Greta” og har brug meget tid og energi på søstrene hver weekend. Resultatet er, at hundene har udviklet sig utrolig meget og gjort fantastiske fremskridt! Desværre døde Greta i efteråret 2016 mens Heidi stadig bor i en hundegård på internatet. Hun er klar til adoption, og selvom hun vil have brug et roligt hjem og ekstra tid og tålmodighed i tilpasningsperioden, så har Greta gode muligheder for at lande på alle 4 poter i sit helt eget kærlige hjem, og være et dejligt familiemedlem.

Video af Heidi med Rita :

http://youtu.be/mbUNTQX-E84

Thors hundegård (1)

Heidi vil rigtig gerne i kontakt og stole på mennesker, hun løber hen til hegnet når man går forbi hendes kennel, logrer når man går ind til hende, kommer hen og får en godbid… hun bliver let forskrækket ved pludselige bevægelser, løber lidt væk, men kommer hurtigt tilbage og er nysgerrig af sind. Heidi har knyttet sig meget til Rita, er tillidsfuld i kontakten med hende og følger hende overalt på internatet som en lille skygge. Det viser os, at hun vil kunne blive tryg og glad for sine mennesker, hvis hun får muligheden! Vi er sikre på, at Heidi vil være en sød og loyal lille vovse, som sagtens vil kunne få mere mod på livet!

Heidi R (2)

Af sind er Heidi en helt igennem venlig og rar hund, forsigtig af sig men ikke en hund “der har nerverne udenpå”, snarere opmærksom og betragter verden omkring hende. Rita arbejder på, at Heidi bliver mere komfortabel med berøring og Heidis historik viser tydeligt, at hun sagtens kan udvikle sig rigtig meget, men at det er en proces der tager sin tid. Heidi kommer fint ud af det med alle andre hunde og kan lunte fri i fællesområdet (helst i hælene på Rita). Hun er til at motivere med godbidder.

Har du mod på at gøre en forskel for en ung hund som har haft en barsk start på livet, så kontakt os!

Greta & Heidi video :
http://youtu.be/YOP8ykRtXnQ

Greta & Heidi video :
http://youtu.be/pf_LHNI2mG8

Heidi video :
http://youtu.be/opdI2EMnk90

Se Greta her :

https://dopdk.wordpress.com/2013/10/20/greta-en-unghund-med-en-fortid/

Heidi R (7)

 Heidi R (1)

Heidi R (6)

Heidi R (3)

 

heidi

Baby Heidi :

Heidi baby

Posted on april 21, 2014, in Hunde and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: