Opstart på sterilisationsprojekt april 2014

sterilisation april 2014 kaniner

Så startede april måned med fokus på sterilisationer! Senere på måneden vil en hollandsk dyrlæge og en assistent (en frivillig fra DOP Portugal) knokle en uge med at sterilisere så mange hunde og katte som muligt. Sterilisationsprojektet er vores bidrag til at medvirke til at begrænse omfanget af gadehunde og katte. Alle hunde, som bortadopteres via DOP, er neutraliserede – der er så rigeligt med uønskede hvalpe i verden. Det er ikke muligt for internatets egen dyrlæge (som arbejder i internatets lille klinik 3 dage om ugen) at følge med, i det tempo der havner nye hunde på internatet. Altså er der brug for flere hænder, for at få steriliseret alle de hunde, som ankommer til Milus internat, samt til at hjælpe i forskellige sager i lokalområdet, forsøge at kontrollere kattekolonier mv.

Diogo, internatets egen dyrlæge, er allerede startet og steriliserede i dag 4 kaniner (ja, vi hjælper gerne andre dyr end hunde!) og dernæst Molly (foto herunder) som skal til sit nye hjem om 2 uger samt en nyankommen hanhund.

Glem os ikke, vi har brug for hjælp for at kunne gennemføre projekter som dette! Udgiften i dag var antibiotika og Rimadyl (betændelseshæmmende og smertestillende medicin). Har du mulighed for at støtte os, kan du se hvordan her :

https://dopdk.wordpress.com/stot-os/

str.proj 04.2014

Posted on april 1, 2014, in Projekter. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: