Scooby – glad lille logrehund reddet fra vanrøgt

scooby[1]

Scooby kom til verden i begyndelsen af 2013 og han er en lille chokoladefarvet mellemhund (7kg, 40cm) med stumpehale og er vaccineret og behandlet mod orm. Han ser stor ud på fotos – se videoen.

scooby72[1]Scooby levede i nogen menneskers gårdhave. De har flere hunde – ikke fordi de har nogen som helst interesse for dem – og de tager sig ikke af deres hunde. Stedet er lille, møgbeskidt og hundene er forsømte og underernærede.

I Portugal har det desværre ingen konsekvenser at vanrøgte sine hunde på den måde. Af de 5 hunde kunne Milus internat kun modtage én, fordi internatet i forvejen er fyldt op.

Så den ene heldige hund var Scooby, som vi nu håber kan starte et nyt dejligt liv hos sin helt egen familie! Scooby er en overstrømmende lille vimsehund med energiiiii og en livsglæde der smitter! På billederne ser han lidt betuttet ud, det afspejler ikke den glade hund der spurter os i møde på internatet. Se videoen…

scooby2[1]

Med andre hunde er Scooby sød og social, han bor i en mellemstor kennel sammen med en masse andre små hund og hvalpe, så det er en kennel med fuld fart på og Scooby hopper op af hegnet så snart han får øje på én.

I sin kontakt med mennesker er Scooby frem for alt glad, opsøgende og meget kærlig. Han hopper og snurrer rundt og giver masser af kys!

Ude på tur er han glad, nysgerrig og har fuld fart på, han vil gerne ud og opleve verden.

Video af Scooby :

scooby7[1]

 

Posted on marts 30, 2014, in Hunde and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: