Sterilisationsprojekt forår 2014

sterilisationsprojekt forår 2014I april 2014 planlægger Dogs of Portugal endnu et sterilisationsprojekt! En hollandsk dyrlæge og en assistent fra DOP Portugal vil knokle ulønnet i en uge med fuldt fokus på at sterilisere så mange hunde som muligt. Alle frivillige i DOP Portugal bidrager endvidere på forskellig vis – med organisering, dokumentation, journalføring, varebestilling, sygepleje, rengøring… der følger en mængde “usynlige” opgaver med et projekt som dette (fx bare det at hente og bringe hunde fra deres hundegårde og gøre dem klar til operation, sikre at der er pladser i rene kenneler med klinkegulv, til alle nyopererede hunde, mv. mv…)

Siden årsskiftet har internatet modtaget 72 nye hunde(!), og det er umuligt for den faste dyrlæge at følge med i det tempo. Alle hunde/katte, vi videreformidler, neutraliseres inden de bortadopteres, derfor er det vigtigt at vi gør en effektiv, samlet indsats for at hundene er klar til nye hjem.

Desuden hjælper vi gerne forskellige i forskellige sager i området omkring Setubál/Palmela (fx hunde der har en ejer, men alligevel tilbringer dagene på gaden og gang på gang får hvalpe – og ejeren er ligeglad. I sager som disse kan vi tilbyde at sterilisere hunden gratis for at begrænse antallet af hvalpe der fødes til elendige liv på gaden) Eller at hjælpe privatpersoner, som redder hunde og fx fungerer som gode plejefamilier, men ikke har mulighed for at finansiere sterilisationer af deres hunde/katte.

For at kunne iværksætte et så omfattende projekt, er vi afhængige af jeres hjælp! Det er især medicinsk udstyr, som er den helt store udskrivning og udfordring – kender du til en dyrlæge eller et firma, som kunne være interesseret i at støtte projektet ved at donere udstyr, så kontakt os endelig. Vi mangler især kanyler, sterile kompresser/bandager, plastik skærme til hundene – samt ørerens!

Ønsker du at støtte sterilisationsprojektet økonomisk så skriv “sterilisation” på overførslen til DOP DK’s konto ( konto nr. 3566 555 158 reg. 4160 )

Posted on marts 9, 2014, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: