Cats of Portugal!

Lillefix

Update 9. marts 2014 : Lillefix er i dag blevet adopteret til et kærligt hjem i Portugal, og hans nye navn er Pimpo – held & lykke lille tiger!

Crazy Dog Ladies gør lige en undtagelse…

Den her smukke lille kat dukkede op ved hotellet hvor udenlandske voluntører plejer at bo, mens de arbejder frivilligt på Milus internat. Lillefix regnede ud, at hvis han satte sig og miavede på terrassen foran en hotellejlighed hvor der var lys, kunne han være heldig at blive lukket ind og få mad – først af nogen hollandske piger og dernæst af nogen danske frivillige.

Det er åbenlyst, at han er vokset op i et hjem, da han er super blid, kærlig og kælen. Ingen i området savner dog sin kat, så vi ønsker et bedre liv for Lilefix, end at skulle tigge ly ved hotellet og rode i skraldet efter mad. Altså endte Lillefix i internatets katteafdeling, og vi vil rigtig gerne finde et vidunderligt hjem til ham!

Lillefix vurderes til at være 1 år gammel – født i februar 2013, er (navnet til trods) af hankøn og af mellem størrelse. Han er vaccineret, behandlet mod orm og vil snart blive kastreret. FIV og FELV tests er negative.

Er du interesseret i at give den her lille Garfield et kærligt hjem, så kontakt os!

Video :

http://www.youtube.com/watch?v=9a-qH23Vme8

lille

På Milus internat er der et “Cattery”, en lille katteafdeling bestående af et møbleret rum (kontor) og et udearel/voliere. Hertil reddes enkelte katte, som er sociale og tillidsfulde overfor mennesker eller kan socialiseres, så de kan bortadopteres (primært i Portugal)

Internatet bidrager også til at begrænse omfanget af gadekatte ved at tage forvildede katte ind (ofte hele kattekolonier), neutralisere dem og sætte dem ud igen, samme sted de kom fra, samt at etablere foderstationer ved de kattekolonier, vi har kendskab til.

lillefix[1]

Posted on marts 2, 2014, in Nyt and tagged . Bookmark the permalink. 1 kommentar.

  1. Lillefix er den skønneste og kæreste lille kat og han vil altid have en plads i mit hjerte. Han fortjener et hjem hvor han kan ligge på maven af sin ejer og blive nusset og puttet hver dag for det elsker han mere end noget andet. Et pagteksemplar af en kat, simpelthen ❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: