Hvad går sponsorpengene til

This slideshow requires JavaScript.

Ikke alle hunde kan adopteres. For de fleste af disse hunde er internatet blevet deres hjem, de trives og er trygge der, men vil aldrig kunne tilpasse sig andre steder. Hunde som er gamle, syge, handicappede, meget sky eller har “adfærdsproblemer”. Det er hunde ingen vil have. Årsagen til hundenes problemer er ofte, at mennesker har behandlet dem dårligt. Samtidig er det hunde med behov for særlig pleje og dermed yderligere udgifter til fx medicin. En måde at hjælpe de her hunde på, er ved at være sponsor og enten støtte internatet eller en bestemt hund, med et fast månedligt beløb. Man bidrager så til at give hundene en god hverdag på internatet, med lidt ekstra opmærksomhed og en luksus snack ind imellem, og sikrer at de løbende får medicin, vaccinationer, ormekur og halsbånd mod lopper og flåter.

Vi har netop overført sponsorpenge (samlet for de seneste 3 måneder) som er gået direkte til indkøb af medicin til de sponsorerede hunde og til vaccinationer.

Dogs of Portugals Senior gruppe, drager særlig omsorg for de gamle hunde på internatet (herunder en del sponsorhunde) På billederne er det dyrlægen Patricia Duarte, som arbejdede frivilligt en lørdag med at lave sundhedstjek på seniorhundene og finder hun nogen skavanker, der kræver yderligere opmærksomhed, tages der hånd om dette. Vi kan også se hundenes livskvalitet forbedres på andre måder; et eksempel er Serra de Estrela hunden Estrelinha (som har en sponsor i Danmark), hun var tidligere håndsky, men via seniorgruppens opmærksomhed og socialiseringsarbejde kommer Estrelinha i dag selv hen og vil nusses og lunter gerne med på tur udenfor internatet.

Anna Carina, Henriette, Camilla, Lena, Thomas, Karina, Signe, Tine og Annika – Tusind tak for jeres støtte til hundene  ♥

Læs mere om sponsorhunde her :

https://dopdk.wordpress.com/sponsorhunde/

Posted on februar 10, 2014, in Nyt and tagged . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: