Salvador – en pjusket & charmerende gentleman

salvador-dez-8[1]

Salvador er fra 2008 og han er en stor pjusket podengoblanding hanhund (vejer 30 kg og er 60 cm i skulderhøjde) Allerede der springer de fleste potentielle familier fra, men store hanhunde mangler (især!) omsorgsfulde hjem og skulle nogen være så heldige at adoptere Salvador, vil de få en helt fantastisk dejlig vovse ♥

Salvador har en sponsor, Lena, som kender ham fra internatet og hver måned støtter ham med et bidrag til foder, vaccinationer osv. Men vi håber sådan at han en dag får en familie og ikke længere skal være en sponsorhund!

Han er, som alle DOPhunde, vaccineret, neutraliseret og behandlet mod orm.

Se video af Salvador på tur med Signe fra DOP dk :

http://youtu.be/jYgRqam9XpU

og ude at gå med Marion fra DOP/Tyskland :

http://www.youtube.com/watch?v=9LYkzDjbK_U

salvador-2[1]Baggrundshistorien er desværre også er genkendelig her i Danmark; Salvadors tidligere ejer var alkoholiker og han fokuserede kun på sine egne behov/sit misbrug og ænsede ikke sin hund – og forlod ham i sidste ende. Forunderligt nok elsker Salvador alligevel mennesker og han er sød og kærlig i sin kontakt. Når man går hen til Salvadors hundegård kommer han en i møde, logrer og smiler så det slet ikke er til at stå for. Det bedste han ved er bare at blive nusset, og Salvador kan læne sig ind til en så man næsten vælter, men han hopper ikke op og maser, han putter sig ind til en og kigger op med de smukkeste brune øjne… Eller lægger sig ned på ryggen og vil nusses på maven.

Han er en blid og venlig gentleman overfor alle damehunde, ikke synderlig begejstret for andre hanhunde, men hidser sig absolut ikke op. Man kan sagtens høfligt passere andre hanhunde, Salvador ænser dem ikke, men han gider ikke dele hundegård/hjem med en anden hanhund. Salvador bor i en standard hundegård på internatet sammen med 3 hunhunde og så vil han meget gerne ud på tur og snuse og mærke græs under poterne!

Vi ved, at Salvador vil kaste al sin kærlighed på sin familie og være en rar, godmodig og dejlig hund at åbne sit hjem & hjerte for. Vi håber det en dag bliver hans tur!

Salvador (4)

Salvador (2)Salvador (1)Salvador (3)

salvador50_n[1]

salvador

Posted on februar 9, 2014, in Hunde and tagged , , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: