Hjælp os hjælpe Branquinha!

Branquinha 2.ear

Opdatering 3. april 2014 :

Branquinha kom i går tilbage fra universitetshospitalet hvor hendes andet øre er blevet opereret. Det hele er gået fint og vi ser frem til, at hun kommer sig helt. Vi vil gerne takke for alle donationerne til Branquinha 🙂 vi er 50€ fra at have dækket hele regningen ind og håber det lykkes.

 

Branquinha op 1Opdatering marts 2014 :

Branquinhas lille øre er helet rigtig pænt, hun bor pt. i en kennel med klinkegulv (de fleste hundegårde har sandgulv) og har ikke længere bandage på. Det går faktisk så fint, at Branquinhas andet øre snart kan opereres. Har du mulighed for at støtte til financieringen  af Øre 2, kan vores kontonr. ses under Hjælp. Tak ♥

 

Opdatering 4. februar 2014 :

Så blev søde Branquinha udskrevet og iført bandager og skærm er hun vendt tilbage til internatet. Bandagen er blevet skiftet en gang, og øret heler pænt. Det er dog nødvendigt at holde Branquniha under observation, da det var en vanskelig operation hun gennemgik og hun forsøger at klø sig i øret. Det andet øre kan først opereres når det første er helet, hvilket forventes om en måneds tid. Alt i alt løb operationen af øre 1 op i 120€ og Dogs of Portugal har allerede modtaget 100€ i donationer, så vi er tæt på at være der!

Og Branquinha? Hun er bare glad og kærlig, til trods for smerter, ubehag og et mærkeligt irriterende objekt omkring hovedet! 

thankyou_Branquinha

29. januar 2014 :

Branquinha har fået opereret det første øre i mandags og det ser ud til at være gået rigtig fint. I dag besøgte Rita fra DOP Branquinha på hospitalet! Selvom Branquinha hader at have krave på, var hun i strålende humør og glad for at se en person hun kender! Operationen indebar en risiko for neurologiske komplikationer, men Branquinha viser ingen symptomer der peger i den retning, kun en mindre forringelse af hendes reflekser på venstre øjenlåg, hvilket dyrlægen håber forsvinder snart. Hun får en høj dosis smertestillende medicin for at være mest muligt komfortabel, og Branquinha er opmærksom, aktiv og sød som altid, og alle veterinærsygeplejerskerne elsker hende allerede!

Baggrunden :

BranquinhaBranquinha har ondt! og hun har brug for en operation, nu! Det er altid meget vanskeligt at skulle prioritere hvilke hunde, der er i mest akut behov for behandling, med en hverdag hvor der ankommer hunde fra vanrøgtssager, ilde tilredte gadehunde og andre kritisk akutte sager, der alle sammen medfører store udgifter…

Efter “projekt ørerensning” som 3 danske frivillige gennemførte for nylig, og et syn der slet ikke var til at bære (en hund med fuldstændig fortykkede, tillukkede ører fyldt med knuder) er Branquinha rykket øverst på akut listen.

Dogs of Portugal har fået tilbudt en meget god pris på et universitetshospital; 120€ (900 Dkr.) pr. øre, hvilket nærmest bare er et symbolsk bidrag til medicin, udstyr og ophold, men vi har stadig brug for hjælp for at kunne finansiere Branquinhas operation – enhver donation, stor som lille, er en hjælp til at give hende en ny start til et liv uden smerter!

Branquinhas ears 2

Hendes tilstand er ret alvorlig og det forventes at tage 4 timer pr. operation – første øre mandag d.27. januar, og næste øre en måned senere.

Branquinhas ears

Branquinha er en meget mild, blid, venlig og tålmodig kufferthund af mellemstørrelse, der lunter rundt i sin hundegård sammen med en gruppe ret rolige og stilfærdige voksne hunde, der ikke gør så meget væsen af sig, ikke ser specielle eller smukke ud og ikke tiltrækker sig særlig meget opmærksomhed fra besøgende. Hun er dog rigtig glad for at have kontakt med mennesker og elsker at blive aet henover ryggen og kunne putte sig ind til en. Vi tør ikke drømme om et kærligt hjem til Branquinha lige foreløbig, men vil inderligt gerne give hende det bedste liv vi kan på internatet. Hjælp os hjælpe Branquinha ♥

 

Branquinha

branquinha26[1]

Branquinha52[1]

 

Posted on januar 21, 2014, in Hjælp. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: