Zurich, Aladina og Mali – Et godt hjem smuldrede, hundene blev svigtet – og reddet!

zurich mali aladina

Et par bosat i Passil, tæt ved Lissabon, havde 15 hunde. De tog sig af hundene og gav dem et godt liv, men parret var oppe i årene, og en dag døde kvinden og manden kom på plejehjem. Huset og hundene blev nu sønnernes ansvar, men de overlod blot hundene “til deres egen skæbne”. Kun en nabo, en syg ældre kvinde, forsøgte at give hundene mad og vand, men kunne ikke sørge for dem hver dag.

På et tidspunkt nåede fortællingen om hundene en gruppe venlige mennesker, som ikke kendte hundenes ejere, men ønskede at hjælpe. De hentede hundene væk fra huset og fik dem fordelt på forskellige internater. 3 af hundene; Zurich, Mali and Aladina, kom til Milus internat.
De er søde og milde hunde, men forstår ikke hvad der er sket og er bange for at være på et stort internat med larm og uro omkring dem.

zurichZurich blev født i starten af 2012 og han er en lille hund; 30 cm. i skulderhøjde og vejer 5 kg, med smukke lyse aftegninger i den sorte pels og fine faner.

Han er blevet vaccineret og har fået ormekur.

Zurich er klart den mest social af de 3, og den der er mindst forskræmt selvom han er meget utryg i internatomgivelserne.

Han er mild af sind og vil gerne nusses og falder til ro når han sidder trygt i nogens arme.

 

 

aladinaAladina er fra marts 2013 og en nuttet lille ruhåret hund på 5 kg og 35 cm. i skulderhøjde. Hun er vaccineret og behandlet mod orm men ikke steriliseret endnu.

Hun virker meget hvalpet af sind og kropssprog, og er forskræmt, men vil gerne stole på mennesker.

Med en forsigtig og rolig kontakt, i hendes tempo, vil hun blive tryg igen. I det rigtige hjem er vi sikre på, at Aladina vil blomstre op og blive en lille ballademager!

mali

Mali blev født i starten af 2012 og er en hund af lillebitte størrelse; 30 cm i skuldehøjde og vejer 4 kg. Hun har de fineste runde musseører og kønne brune øjne. Mali er vaccineret og behandlet mod orm. Mali er den mest forskræmte af de 3, hun løber væk fra mennesker og gemmer sig. Men vi ved, at det er en spørgsmål om tid før hun tør begynde at stole på os, da hun tidligere har været tillidsfuld overfor mennesker.

 

Ingen tvivl om, at det bedste for de her hunde vil være, at komme i pleje – eller endnu bedre; at få hver deres kærlige hjem med mennesker, der har tid og tålmodighed, kan aflæse hundenes kropssprog og signaler og stille og roligt introducere dem til det nye liv. Det vil tage tid, før Zurich, Mali og Aladina bliver trygge og glade hunde, men vi ved af erfaring, at den her type hunde vil knytte sig meget tæt, til de mennesker de stoler på og at deres unge alder er til deres fordel – de har gode muligheder for at udvikle sig.

OPDATERING FEBRUAR 2014 : Zurich, Aladina og Mali har (i den rækkefølge) fået hver deres kærlige hjem og familie!

 

mali & aladina

Posted on januar 5, 2014, in Nyt and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: