Boneca – hjælp en sød gadehund som halter

Boneca januar 2014

Boneca er blevet fundet på gaden. Hun er sådan en sød og mild hund, kærlig overfor mennesker og social med andre hunde. Boneca haltede tydeligt på venstre forben og dyrlægen konstaterede at hendes albue var forvredet. Skaden kunne være blevet afhjulpet hurtigt, hvis Boneca var kommet til dyrlægen lige da det var sket, men hun var en gadehund, ingen passede på hende og hun led med skaden længe.

Så blev Boneca reddet hen til Milus internat og nu kunne vi hjælpe hende! Hun gennemgik en kompliceret operation men den var nødvendig da hun havde smerter, vi kunne ikke lade stå til.

Boneca fik en metalplade i benet og kan ikke bøje albuen, men vil ikke have ondt længere. Vi vil meget gerne hjælpe hende og give hende et bedre liv.

Opdatering februar 2014 :

Boneca har været til kontrol og desværre har operationen ikke kunnet hjælpe hende i den grad, vi håbede. Boneca nåede at gå lide så længe med skaden, at hendes muskel har trukket sig og trods operationen kan den ikke komme til at fungere som ønsket igen. Den gode nyhed er, at Boneca ikke længere har ondt, og hun er blevet en meget, meget gladere hund efter operationen. Men hun kan ikke bruge benet og kommer aldrig til at gå normalt. Vi overvejer at sende Boneca til fysioterapi for at se, om det kan forbedre benet. Lige nu drøner Boneca rundt i internatets fællesområde (på 3 ben – med det dårlige ben strittende i en anden retning) men hun sprudler af lykke.

Dogs of Portugal har modtaget donationer til Boneca – Tak til Henriette og Camilla! – og har i alt fået samlet 210€ til Bonecas dyrlægeregning på 300€, så det er slet ikke dårligt! 

thankyou_Boneca

Se video af Boneca 26. januar 2014 :

http://www.youtube.com/watch?v=I5cysZ3FtQU&feature=youtu.be

Boneca er pt. (26. januar 2014 kommet tilbage til internatet, hvor hun kommer sig rigtig fint og er ved godt mod selvom det er bøvlet at hoppe rundt på 3 ben med en fikseret albue. Gipsen skal af om et par uger.

Vi er meget taknemmelige for den støtte, vi allerede har modtaget til Boneca – Tusind tak fordi I findes og vil gøre en forskel.

 ♥

 

Posted on december 21, 2013, in Hjælp. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: