Tak for i år 2013

DOP dk træf 2013 040

Kære venner & støtter ♥

Vi vil gerne sige tusind tak for i år og så vil vi ønske jer en glædelig jul, rigtig godt nytår – pas på hinanden og hundene når fyrværkeriet brager.

I Dogs of Portugal DK har vi haft et rigtig godt år! 16 heldige hunde; Beatriz, Pantufa, Maddie, Ivan, Xavier, Muggsy, Kia, Kitty & Murphy, Nikita, Wendy, Niña, Silver, Molly, Honey og Bianca fik alle kærlige familier i Danmark/Malmø. Med ambitionen om, at få adopteret én hund om måneden, er det gået over al forventning og uden at gå på kompromis med hvilke hjem vi formidler hunde til. Og vi har allerede 3 hunde reserverede med ankomst i starten af 2014 (Maca, Luna og Thor) De adopterede hunde er, udover at være ekseptionelt heldige, ambassadører for de portugisiske gadehunde og DOPs arbejde. Vi håber at mange flere dejlige hundehjem får øjnene op for, hvor mange fantastiske hunde der sidder rundt omkring på internater verden over og venter på deres chance.
I år kunne vi afholde det første DOP dk træf, en hyggelig dag i dyrehaven og definitivt en årligt tilbagevendende begivenhed! Vi håber på at kunne mønstre en endnu større flok skøre pjuskehunde & glade mennesker til træf i starten af august 2014!
2013 har været et år med fokus på samarbejde. Vi kommunikerer i DOP løbende på tværs af landegrænser og lærer af hinandens erfaringer, deler tips & tricks og hjælpes ad. Og bruger så meget tid som muligt nede på internatet, med de frivillige i DOP Portugal og lærer hundene at kende, så vi kan formidle dem til matchende hjem. I år har vi også samarbejdet tæt med DOP/Sverige i forbindelse med for- og opfølgende besøg i Malmöområdet, og koordineret omkring at revidere adoptionskontrakter.
Så har vi vores 2 fantastiske hjælpere i Jylland, Trine og Ulla, som tar på hjemmebesøg og sikrer, at der også kan komme DOP hunde til gode hjem i det jyske. Tak
Vi fik sendt voluntører til Portugal for at arbejde frivilligt på internatet og gøre en kæmpe forskel for hundene med omsorg, pleje og træning.
I 2014 ser vi frem til nye projekter, såsom sterilisationsprojektet i marts 2014. Essential foods vil støtte dette vigtige projekt, som er med til at begrænse omfanget af hvalpe født på gaden i Sesimbra/Palmela. En stor tak til dem og ikke mindst til vores faste støtter, som enten er sponsor for en bestemt hund eller hjælper hvor I kan, med at finansiere akutte operationer, indkøb af medicin mv. Tusind tak! Vi modtog mange donationer i år, og måtte desværre indse at vi ikke har kapacitet (endnu!) til at transportere større mængder foder til Portugal, men fik derimod fragtet masser af halsbånd, seler, snore, varme dækkener, legetøj, medicin og uendelig mange godbidder ned til hundene på internatet.
Med ønsker om et rigtig godt nytår og et stort Tak for i år ♥
Kærlig hilsen

Signe, Tine & Anna

Posted on december 17, 2013, in Hunde. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: