Amelia – en fin lille pige

Amelia[1]

Amelia er fra 2009 og af mindre mellem størrelse; ca.40 cm i skulderhøjde og vejer 15 kg. Hun er vaccineret, steriliseret og behandlet mod orm.

Lille amelia blev fundet på gaden, og da ingen savnede eller søgte efter hende, blev hun bragt til Milus internat hvor hun hurtigt faldt til.

Selvom hun af udseende ser ret “hvalpet” ud, er Amelia en voksen hund, med et harmonisk temperament og en easygoing attitude. Hun er let at ta kontakt til, tillidsfuld og synes det er rart at blive nusset. Amelia vil gerne ud og opleve verden udenfor internatet, går pænt i snor og er motiveret for at træne/lære nye ting. I sin kontakt med mennesker er hun opmærksom og venlig.

amelia[1] (2)

For tiden bor Amelia i en standard kennel sammen med en lille blandet gruppe hunde, som hun er sød og social med. Ude i fællesområdet kommer hun fint ud af det med alle de andre hunde, men har en lang line på fordi hun ellers ikke er særlig indstillet på at gå ind i sin kennel igen bare fordi personalet nødvendigvis synes hun har været ude længe nok. Bortset fra det er der ikke meget ballademager over Amelia, hun vil være en sød og skøn lille hund at have i familien, vil sætte stor pris på at komme ud på ture og vil have let ved at omstille sig til at bo i et hjem. Vi håber hun får chancen!

Se video af Amelia ude på tur :

http://youtu.be/9yAnxElnWg8

amelia31[1]

amelia6[1]

Posted on december 10, 2013, in Hunde and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: