Mimosa – den sødeste kærlige pjuskebamse

mimosa04[1]

Mimosa betyder kælen på portugisisk! og her har vi en dejlig, overset bamsehund som savner et kærligt hjem…

Se videoer :

http://youtu.be/G3Lcb3iEmuY

http://www.youtube.com/watch?v=zqPUpIoiT6A

mimosa4[1]Mimosa blev født i 2008 og hun er en mellemstor hund med en skulderhøjde på 50 cm. Hun er blevet tromletyk (vejer i hvert fald vejer godt 30 kg) og burde tabe en hel masse, men det er umuligt at styre på et internat med foderautomater der er åbent tilgængelige.

Sommeren 2010 blev Mimosa reddet væk fra livet som gadehund og flyttede ind på Milus internat. Navnet fik hun, fordi Mimosa så inderligt gerne vil nusses! Hun dutter en med snuden, logrer, ruller rundt på jorden og charmer så meget hun overhovedet kan, for at man skal ae hende.

I sin kontakt med mennesker er hun mild, venlig og kærlig. Hun er lydhør og følger pænt med en, og nyder de øjeblikke, hvor hun kan få lidt opmærksomhed i en internathverdag hvor der langtfra er tid & hænder nok til alle hunde. Med andre hunde er Mimosa er sød og social og kommer fint overens alle.

mimosa1[1]Mimosa er en af de der hunde, de færreste kigger 2 gange på. Der er mange bedårende eller smukke hunde, der får mere opmærksomhed, og den søde tykke pjuskede hund bliver overset…

Ude på tur er Mimosa glad, nysgerrig, går pænt i snor og er opmærksom.

Vi håber, at nogen kan se igennem det runde, pjuskede ydre og se den super charmerende, hjertelige hund Mimosa også er! Hun fortjener et kærligt hjem hvor der er omsorg og masser af kram til lige præcis hende.

Vi søger også en sponsor til Mimosa, der med en fast månedlig overførsel (150kr.) vil give Mimosa det bedste liv, vi kan tilbyde hende på internatet. Beløbet sikrer, at Mimosa hvert år kan blive vaccineret, ikke blot den almene vaccine, men også imod kennelhoste og hjerteorm, at hun kan få taget blodprøver jævnligt, samt ikke mindst at hun får scalibor halsbånd så hun ikke bliver bidt af en masse fæle flåter hele foråret og sommeren. Giv Mimosa en chance…Mimosa dec 2013 (2)

Mimosa dec 2013 (1)

mimosa[2]

Posted on november 18, 2013, in Hunde and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: