Rex – skøn, legesyg, og internatets næst-grimmeste vovse

Rex (1)[1]

Rex blev født i 2006 og han er en glad, pølsevovse af mellemstørrelse (19kg, 45cm), der ligner en større hund på alt for korte ben! Rex har et skørt og skønt ansigtsudtryk og en stor smilende mund, og så ser han bare helt pudsigt skruet sammen ud! Det har givet ham et kærligt øgenavn som internatets næstgrimmeste hund, som alle er vilde med.

Rex’ vaccinationer og ormekure er up to date.

Rex’ tidligere ejer blev skilt for efterhånden flere år siden, og forklarede at “det var kompliceret for ham at have hunden på det tidspunkt”. Han bad Milu tage Rex i pleje på internatet i en måneds tid, indtil han havde fået styr på sin tilværelse, havde fundet et nyt sted at bo og så ville han komme tilbage og hente sin hund… hvorefter han glemte alt om Rex og aldrig vendte aldrig tilbage igen.

Rex (9)[1]

Rex er en dejlig hund, han er venlig og kommer godt ud af det med både hun- og hanhunde og bor i en hundegård i en blandet flok. Selvom han er en voksen hund, kan han rigtig godt lide at lege og han bliver simpelthen sååå glad, hvis man har tid til at kaste bold eller finder et pivedyr til ham.

I sin kontakt med mennesker er Rex sød og kærlig og vil meget gerne nusses. Han har en meget tyk, lækker, tæt pels og sætter virkelig pris på, at man børste ham igennem, så han bedre kan holde varmen ud. Rex er også ret god til at gø, især af glæde, når man går ind i hans hundegård eller når man kaster bold med ham. Han er en hund, der både kan spurte rundt og ligge og slappe af, vi tror at han vil trives godt med et ret aktivt liv med nogen gode ture, men godt kan flade ud i sofaen bagefter og snorke.

Vi håber der stadig er en chance for Rex…

Video af Rex : http://www.youtube.com/watch?v=bnr7cNTkuAg

Rex (4)[1]

 

Posted on november 14, 2013, in Hunde and tagged , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: