Rita – kærlig og opmærksom lille vovse

rita03-2[1]

 

Henriette fra Randers støtter Rita ❤

Sødeste Rita er en ældre vovse (født i 2006) af mellemstørrelse.  Det er efterhånden mange år siden, at hun blev indleveret på internatet af tidligere ejer, som ikke gad at have hende længere. Internatet er blevet Ritas hjem, og vi vil gerne give hende det bedste liv vi overhovedet kan – for hun kommer aldrig til at flytte derfra. Derfor er vi dybt taknemmelige for, at Henriette støtter Rita med et månedligt beløb.

Rita er en helt fantastisk dejlig hund, men hun har desværre nogen helbredsmæssige problemer, som gør helt ondt bare at se på. Så hendes liv er på internatet, hvor hun tilbringer dagene i fællesområdet med en kæmpe flok hunde, og kommer fint ud af det med alt og alle. Hun er bare rar, social og tålmodig.

Det allerbedste Rita ved, er at komme på tur! Når hun ser, at man har en snor i hånden, drøner hun hen til internatets låge og prøver at se mest muligt bedårende og tur-ivrig ud (det er meget svært at stå for!) Udenfor internatet nyder hun at snuse til træerne, mærke græsset under poterne og vinden i ørerne. Hun er en kærlig, opmærksom og godmodig hund, elsker at blive aet og krammet. Hun er lydhør og opmærksom i kontakten, lader sig guide og har en livglæde der smitter af.

rita03-1[1]Rita har Conjunctivitis [Follikulær conjunktivitis] også kendt som “pink eye”, som er en kronisk betændelsestilstand i den konjunktivale membran der dækker bagsiden af øjenlåget. De støvende internatomgivelserne og den stærke sol gør intet godt for Ritas tilstand. Der er afprøvet en række forskellige øjendråber og Rita får renset øjne hver dag. Da hendes tilstand trods ihærdig indsats alligevel forværredes, fik vi desværre bekræftet en nagende mistanke. Nemlig, at Rita har Lupus (en immunforsvarssygdom) som forhindrer en bedring af tilstanden. Det er svært at se på Rita uden at få en klump i halsen, men hun er en glad og sød hund, der føler sig hjemme på internatet, og det bedste vi kan gøre for hende, er at sikre hende de bedst mulige levevilkår på internatet.

Tusind tak Henriette ❤

Se video af Rita :

http://youtu.be/EMzxeT2jSzc

rita-2[1]

Rita dec 2013 (3) Rita dec 2013 (2)Rita dec 2013 (1)

Posted on november 9, 2013, in Hunde and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: