Diana – med hjertet på rette sted

diana63[1]

Diana blev født i juni 2011 og hun er af mellemstørrelse; 18kg, 45cm. Hun er vaccineret og har fået ormekur men er endnu ikke blevet steriliseret.

Diana blev fundet midt ude på en gade da nogen frivillige fra internatet var på ferie i Serra de Estrela. Ikke ligefrem noget nyt, desværre… Hvor man end rejser hen i Portugal er der masser af gadehunde der hutler sig igennem en farlig og hård tilværelse.

Her er så en hund, der ikke er en af de smukke og bubbly hunde, alle gerne vil adoptere. Men… Diana vil så inderligt gerne have sin egen familie og blive puslet om!! Vi håber sådan at hun en dag får chancen.

diana9[1]

Diana kan virkelig kramme! og hun vil bare allerhelst nusses og aes hele tiden – på et internat med 450+ hunde er der ikke hænder nok til at give hundene den opmærksomhed, de ønsker sig. Diana kommer fint overens med andre hunde, men er bare mest interesseret i at være tæt på mennesker.

Hun er mild af sind, men meget usikker og vil have brug for at blive mødt med masser af tålmodighed, mens hun vænner sig til alt det nye i et hjem. Et udtryk, man tit ser hos hende, er det her :

diana2[1]

Vi drømmer om, at nogen (andre end os) kan se Dianas fortryllende personlighed og vil lægge tid og kræfter i, at hjælpe hende til at blive en tryg og glad hund! Ingen tvivl om, at hun vil knytte sig rigtig meget til sine mennesker og følge dem gennem ild & vand. Hun vil have brug for et roligt hjem (ingen børn) og at blive introduceret til “den store verden udenfor internatet” i et meget stille og roligt tempo. Hun er stadig ung og har alle muligheder for, at opbygge mere tillid til mennesker, smide usikkerheden og finde glæden.

Se video af Diana :

http://www.youtube.com/watch?v=kfTgLwO0Kto

diana1[1]

diana72[1]

diana7[1]

diana7[1] (2)

Posted on november 5, 2013, in Hunde and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: