Nyhedsbrev juli 2013

max!

I nyhedsbrevet for juli er der opdateringer på nogen af de hunde, I har været med til at hjælpe – Luana som har fået opereret sit knæ, der var af led, og stakkels Abby, der blev fundet på gaden ilde tilredt og måtte have amputeret sit ene bagben og sin hale.

Vi drømmer om at kunne tilbyde søde Alfredo svømme-træning (hydroterapi) hos den lokale dyrlæge og så er der portræt af Max, som har været på internatet i 4 år(!)         Max er nemlig en pittbull, og selvom han er en godmodig, glad, intelligent og lydhør hund, er det vanskeligt at finde et kærligt og kompetent hjem til en hund som Max. Fx vil han pga. hundeloven ikke tillades at komme ind i Danmark, og mange mennesker har fordomme om pittbulls eller vil gerne have dem af de helt forkerte årsager.                       CRG (Canine Rehabilitation Group) har længe arbejdet målrettet med Max, der har brug for at komme ud på tur og bruge sin energi frem for at blive rastløs under endeløse dage i hundegården. Vi håber inderligt at det rigtige hjem findes derude…

Du kan læse om “Dogotherapy”, hundeterapi – hvordan hund og mennesker med forskellige handicaps eller særlige behov kan have glæde og lære af hinanden.

Kender du nogen der skal på ferie til Portugal (Lissabon/Almada/Setúbal egnen) ?                     og vil hjælpe med at bringe hunde til deres nye hjem i København, Oslo, Stockholm, Bruxelles, Amsterdam, Frankfurt eller Milano? DOP står for al organisering og papirarbejde både ifm. hundens afrejse og ankomst (og betaler naturligvis hundens transport), men har brug for “ledsagere” til hunde – der befinder sig i lastrummet under rejsen. Kontakt os hvis du vil høre nærmere.

Og så er der selvfølgelig fotos af hundene og katten Gastão (bedre kendt som “chefen”, der foretrak at sidde på stolen bag Milus skrivebord og se bossy ud), der blev adopteret i løbet af sidste måned.

Læs nyhedsbrevet her :

http://issuu.com/dogs-of-portugal/docs/newsletter072013_en

Mere om de omtalte hunde :

Alfredo :

https://dopdk.wordpress.com/2013/03/04/alfredo-en-grim-historie-og-en-dejlig-hund/

Luana :

http://dogsofportugal.wordpress.com/2013/04/30/luana-she-will-need-your-help/

Abby :

http://dogsofportugal.wordpress.com/2013/05/23/abby-please-help/

Max :

http://dogsofportugal.wordpress.com/2012/12/02/max-beautiful-and-imposing/

Posted on juli 13, 2013, in Nyhedsbreve. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: