Yogi – stor glad energisk vovse!

yogi

Yogi er en stor glad dreng, ca. 60 cm. i skulderhøjde og vejer 30 kg og så blev han født i starten af 2012.

Han er allerede kastreret, vaccineret og har fået ormekur. Adoptionsafgiften inkluderer også chipmærkning, dyrlægetjek, blodprøve, pas samt flytransport til Danmark.

Yogi blev fundet på gaden engang i oktober 2012, da han som så mange andre halvstore hvalpe, var blevet kasseret på gaden. I Portugal er det i vid udstrækning socialt accepteret, at når man bliver træt af sin hundehvalp, så kører man den da bare langt væk fra hjemmet, så den ikke kan finde tilbage igen, og efterlader den der… så er resten op til “skæbnen”.

yogi5

Til Yogis held, i hvert fald i første omgang, blev han fundet af mennesker, der forsøgte at hjælpe ham. De tog ham rent faktisk til sig, men efterlod ham samtidig alene i haven hele dagen mens de arbejdede mange timer hver dag. Hunde er sociale dyr, og Yogi blev efterladt helt isoleret alt for længe. Men, da Yogi er en ung, adræt hund, med masser af energi og nysgerrighed, fandt han sig da heller ikke i det, men begyndte at hoppe/klatre over hegnet og gå ture selv…

Efter nogen måneder besluttede ejerne så, at det måske ikke passede til deres livvstil, at have en stor, glad, social og eventyrlysten hund, så de afleverede Yogi på Milus internat. Her venter Yogi nu på, at han får tilbudt et kærlig for evigt hjem, hos mennesker der gerne vil tilbringe tid sammen med ham!

Yogi er en venlig og social ung hund. Han har en glæde der smitter, er rar i sin kontakt med mennesker, mild af sind og kommer fint ud af det med andre hunde. Han har som sagt både energi og gå på mod, og lader sig ikke begrænse af hegn, hvis der er noget interessant der skal undersøges på den anden side. Men, hvis han kom ud på ture hver dag, fik nye sanseindtryk og oplevede nyt, ville han have mindre tendens til at selv tage initiativ til at gå tur. Han er ung og har alle muligheder for at lære alt det, vi forlanger af vores familiehunde. Yogi vil trives med en aktiv livsstil, han vil være en excellent joggingpartner og klar på at komme med på nye eventyr!

Se videoklip af Yogi :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xHm443kQ480

yogi3yogi2yogi4yogi1

Posted on april 28, 2013, in Hunde and tagged , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: