Ruca – adopteret og lænket…

ruca30[1]

Ruca blev født i 2009 og han er det sødeste, mildeste væsen af mellem størrelse (20kg, 45cm) og er vaccineret og har fået ormekur. Han vil blive kastreret optil adoption. Adoptionsafgiften inkluderer desuden chipmærkning, dyrlægetjek, blodprøve, pas samt flytransport til Danmark.

Se videoer af Ruca

dec 2014 :

http://youtu.be/mGMZJfg3uls

Ruca elsker godbidder, og så er han opmærksom, lytter når man snakker med ham, går pænt og roligt og kigger op på en med et stort smil.

Flere videoer :

på tur :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cyw-CGf3wQQ

og i hans hundegård :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9DDUyfZTQ8w

ruca4634[1]Ruca har en lidt trist historie i bagagen, og desværre er den ikke så udsædvalig for de hunde, vi hjælper. Selvom han har været en del igennem, har Ruca alle muligheder for at få et dejligt liv hos sin helt egen familie!

Som helt lille hvalp blev Ruca efterladt ved lågen til et hundepensionat. Organisationen Laica tog sig af ham, og fandt hurtigt et hjem til lille Ruca. Efter kort tid syntes de nye ejere at hvalpen var “for livlig”, han løb rundt, gnavede i ting, gravede huller i haven… (som hvalpe nu gør, når de går på opdagelse i verden!) så ejerne lænkede ham – “problemet løst”. Det er desværre en tydelig tendens i Portugal – og sikkert også mange andre steder – folk køber en bedårende lille hvalp, uden på nogen måde at sætte sig ind i, hvad det kræver at tage sig af en hund – hele hundes liv! Så snart hvalpen begynder at vokse og “lave ballade” (har behov for aktivering og træning), bliver den kasseret på gaden, lænket i haven, forvist til altanen eller værre, fordi den ikke er så nem & nuttet længere. Heldigvis tog organisationen Ruca tilbage. Men, nu var Ruca allerede en halvstor hvalp, og ikke ligeså let at afsætte. Så snart hvalpe er over 5 måneder gamle, er det meget vanskeligere at bortadoptere dem – langt de fleste vil have 2 måneder gamle hvalpe… Efter at Ruca henover de næste par år flyttede internat et par gange, endte Milu med at tage ham ind på sit internat, og vi håber, at vi i DOP kan finde en kærlig for evigt-familie til Ruca.

ruca4629[1]

Ruca er en herlig hund! Han er meget kærlig i sin kontakt med mennesker, og vil sååå gerne nusses og have opmærksomhed. Han kommer fint ud af det med hunhunde, og for det meste med hanhunde. Han Ruca er mild af sind, legesyg, opmærksom og lydhør – han er god at træne med. Vi håber sådan at Ruca kan få en ny chance, og for første gang i sit liv, få et omsorgsfuldt hjem, hvor han bliver behandlet som den stjerne, han er!

ruca38[1]

ruca05[1]

 

 

Posted on marts 31, 2013, in Hunde and tagged , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: