Freddy med de fine gremlin-ører

Freddy (1)

Freddy med de fine “portugiserører” og en turbo logrende stumpehale, blev født i 2007 og han er en mellemstor hund (ca 50cm/22 kg. – han er lidt rund) Vaccinationer, neutralisering og ormebehandling er på plads.

Freddy har boet længe på Milus internat, og mange af de hunde, han har delt kennel med, er blevet adopteret, og Freddy har fået nye “roommates”, men er hele tiden den, der blevet overset. Han er ikke den smukkeste eller mest unikt udseende hund, men han har til gengæld charme og et enestående humør, som burde give en chance for at føle sig som Best in Show! Vi har kendt Freddy længe, nu er han blevet en lidt ældre vovse, og det er virkelig på tide, at han får det kærlige hjem, han fortjener.

Som så mange andre hunde på internatet, blev Freddy fundet efterladt alene på gaden. Han er en dejlig, sprælsk hund, meget legesyg og så er han helt vild med at blive nusset og få opmærksomhed fra mennesker. Han futter rundt i fællesområdet og er altid klar på at blive nusset lidt om og dutte til en med snuden for at få en godbid. Vi ved, at Freddy ville elske at få sit helt eget hjem hvor han kunne blive forkælet og være lidt i centrum! Han vil knytte sig meget tæt til sine mennesker og glæde sig over at opleve lidt mere af verden, end det han kender til.

Freddy (2)

En note – Freddy har et stort ar på hovedet. Det er ikke synligt, fordi det er dækket af hans pels, men når man aer ham, kan man føle arret. Det er formentlig fra en gammel skade, fra hans fortid. Det var allerede helet da han ankom til internatet, så vi kender desværre ikke historien bag.

Ældre videoer af søde Freddy :

http://youtu.be/ekz4dU-vjmY

Freddy (dengang han delte hundegård med Rebeca, som i dag bor i Tyskland) : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PRR33raQtNI

freddy-5[1]freddy-14[1]freddy-7[1]freddy-4[1]freddy-12[1]

Posted on marts 26, 2013, in Hunde and tagged , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: