Dengo – en perfekt podengo

dengo3

Dengo er en frisk lille podengo – en klassisk portugisisk race og en fantastisk hund til de rette mennesker! Dengo er fra januar 2012 og han er af mellem størrelse (12kg, 45cm), har en fin lille stumpehale og et fremragende humør! Han er vaccineret og har fået ormekur, men er endnu ikke kastreret. Adoptionsafgiften inkluderer også chipmærkning, dyrlægetjek, blodprøve, pas samt flytransport til Danmark.

Dengo blev fundet ved hovedvejen, formentlig efter at være blive smidt ud af en bil, og blev bragt til Milus internat af “highway services”.

Han er absolut en typisk podengo; sød, nysgerrig, energisk, glad og social med alle – mennesker som hunde, og top adræt..! ja, og så burde han hedde Houdini – Dengo er en fænomenal udbryderkonge, fx kan han sagtens klatre (og derfor bor han nu i en overdækket hundegård…)

Dengo Houdinihund

Altså er hans akrobatiske evner noget, et kommende hjem skal være meget opmærksom på, især i tilpasningsperioden, indtil Dengo har knyttet sig til sin familie. Hunde, der kommer ud på gode ture, får stimuleret deres sanser og bliver aktiveret med leg og træning, har mindre tendens til at gå på opdagelse, end hunde der keder sig på et internat. Dengo vil kunne trives i en aktiv familie, men gerne i lejlighed, med mange gode ture hver dag. Han vil helt sikkert være en sjov hund at leve sammen med – en hund, der vil bringe mange smil, og nok også noget hovedrysten frem, hos sin familie!

Posted on marts 22, 2013, in Hunde and tagged , , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: