Sushi – en af hvalpene fra lossepladsen

sushi

Karina fra Viborg støtter Sushi

Sushi blev født i sommeren 2008 og hun er smuk huskyblanding, men har på ingen måde huskysind, hun er i stedet en meget, meget mild, tillidsfuld og lidt forsigtig vovse.

Sushi og hendes 6 søskende blev formentlig født på lossepladsen i et industriområde, eller efterladt der da de var helt små hvalpe. De overlevede der i næsten et år, ved at spise hvad de nu kunne finde i skraldet, og med lidt hjælp fra nogle mennesker, som af og til fodrede dem. Sushi er, mod alle odds, vokset op med overvejende gode erfaringer med mennesker, så hun er venlig og stoler på mennesker.

Sushi overnatter for det meste hjemme hos Milu (som ejer internatet) men tilbringer dagene i internatets fællesområde. Sushi bliver lidt usikker lige når hun går ud af internatets låge, og har brug for et par kram og nogen godbidder for at turde gå. Efter lidt tid slapper hun af, nyder at være ude i det fri, snuser duftene ind og både nysgerrig og lidt forskrækket over alle lydene. Sushi søger at blive guidet, kigger op på en, og dutter med poten for at blive nusset. Hun elsker at blive aet på maven og synes selv hun bare er en lille bedårende skødehund, og forsøger at kravle op og lægge sig så tæt hun overhovedet kan hos en. slet ikke til at stå for!

Se videoer af Sushi ude på tur med Signe fra DOP dk (okt 2013) :

http://youtu.be/sDjKU3H8meg

http://youtu.be/N1lSPK8Sf4Q

Sushi oct 13 (2)

Sushis søster Tiara http://dogsofportugal.wordpress.com/2011/11/28/tiara-another-one-of-garbage-puppies/ var desværre ikke lige så heldig, hun er blevet dårligt behandlet og er stadig meget sky og frygtsom overfor mennesker hun ikke kender, men mere tillidsfuld overfor dem hun kender.

Langt om længe fik nogen medlidenhed med hundene og bad Milu om at tage imod dem på sit internat. Nogen af hundene fik nye hjem, men Sushi og Tiara blev hængende på internatet.

Det kan være svært at forestille sig den elendighed, mange af vores hunde har overlevet i, inden de kom til Milu’s – især når man møder dem på internatet eller ser fotos & videoer af de glade og kærlige hunde, de er idag. Hunde er utrolige dyr, som vi kan lære os meget af       – som at leve i nu’et ♥

Sushi er en af mange overlevere, en hjertelig hund, der er glad, kærlig og venlig i sin kontakt med mennesker. Sammen med andre hunde er hun rolig og velafbalanceret, men er også glad for at løbe rundt og lege.

sushi-15

Ifm. ankomsten til internatet blev Sushi tjekket for leishmania og desværre viste testen positiv. Hun har gennemgået behandlingen og er i øvrigt ved meget godt helbred. Får hun blot 2 tabletter alopurinol dagligt, holdes sygdommen under kontrol og hun kan sagtens leve et langt liv uden symptomer, og i sidste ende dø af alderdom. Sushis medicin koster blot 60 dkr. om måneden, og det er en dejlig støtte for internatet at hendes medicin betales af Sushis sponsor.

Læs mere om leishmania : https://dopdk.wordpress.com/adoption/helbred/

Sushi oct 13 (3)

Sushi oct 13 (5)

Sushi (1) Sushi (2) Sushi (3) Sushi (4)

 

 

Posted on marts 12, 2013, in Hunde and tagged , , . Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

 1. Maiken mortensen

  Hejsa 🙂
  Hvad vil det koste om måneden for st være sponsor for Sushi?

  Vh maiken

  • Hej Maiken,
   man bestemmer selv hvor meget man kan & vil støtte med 🙂 de hunde der har sponsorer støttes med mellem 75-250 dkr/md, hvilket er en fantastisk hjælp for internatet. og så får man lidt nyt om ens sponsorhund ind imellem! Mange hilsner Signe DOP/dk

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: