Hvalpe reddet fra “internat”

3puppy-1[1]2puppy-1[1]

De her 3 hvalpe er netop blevet reddet fra et “internat” – mange såkaldte internater i Portugal er i realiteten en eller anden (sikkert velmenende) person, der hamstrer hunde i sin baghave… Der er propfyldt med hunde, de er ofte lænkede, og forholdene er helt elendige – ingen behandling af syge hunde, ikke nogen form for tilsyn med forholdene, ingen nye hjem til hundene. Det billigste foder, ringe hygiejne og håbløse udsigter. I mange tilfælde ville hundene have haft et bedre liv på gaden end ved at blive “reddet” dertil.

På forespørgsel har Cantinho da Milu modtaget 3 hvalpe fra et sådant sted – da de ankom var de et chokerende syn – alle 3 havde skab (hudmider), og deres maver var opsvulmede på grund af mange orm. Det er meget, meget trist at de her hvalpe faktisk kommer fra et “rescue”, men er i lige så dårlig stand, som hvalpe man finder på gaden eller i vanrøgtssager. Hvalpene har nu fået ormekur 2 gange og skaben behandles fortsat.

Det positive er, at alle 3 hvalpe er venlige og sociale, så når de er behandlet færdigt, er kommet sig helt og er blevet vaccinerede, vil de kunne bortadopteres. De har ikke fået navne endnu, men alle er hunhunde og vil blive mindre mellemhunde når de er vokset færdigt (10-15 kg). Den ene hvalp er blind på sit ene øje.

Vi håber, at vi snart kan bringe fotos af de her søde hvalpe, hvor de er glade og sunde at se på!

1puppy-2[1]

Posted on februar 19, 2013, in Nyt. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: