Inden adoption…

Ivan (1)

Når en hund bliver reserveret, begynder CRG (Canine Rehabilitation Group) at arbejde med, at gøre hunden klar til overgangen til det nye hjem. Her på billedet er det Ivan (reserveret til et nyt hjem i dk i marts) der er ude på tur.

Hunden kommer ud på ture hver weekend, hvor den får opmærksomhed og socialisering, lidt basis kontakttræning, lærer at gå pænt i snor, og vænner sig til at komme ud i området udenfor internatet (hvilket godt kan være lidt skræmmende for nogen af hundene – andre nyder at få nye sanseindtryk) På den måde er hunden lidt mere forberedt på mødet med helt nye omgivelser, end hvis den kom direkte fra hundegården til det nye hjem. CRG laver også en lille skriftlig evaluering af hundens temperament, helbred og adfærd, som adoptanten får sammen med hundens pas og øvrige papirer.

CRG arbejder ellers hovedsaglig med socialisering af sky hunde, eller andre typer adfærdstræning, og har bygget en agilitybane(!) inde på internatets område, hvor det er muligt at træne med hundene.

Lige inden hunden rejser, får den et bad, bliver børstet godt igennem, får renset ører, øjne og klippet negle, hvorefter den flytter over i en af kennelerne med klinkegulv. Der er tit meget støv og mudder på internatet,og jordunderlag i de fleste hundegårde (og de færreste hunde bryder sig om at komme i bad, derfor er det lidt ærgerligt, hvis det er noget af det første hunden oplever hos sin nye familie 😉

Her er det en – noget utilfreds – Pantufa der er i bad, for at være helt rejseklar til på søndag, hvor han flytter til sit nye hjem i Danmark!

bath (2)

 

Reklamer

Posted on januar 14, 2013, in Nyt. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: