Glædelig Jul & Godt Nytår fra DOP team

merryxmashappynewyear12

Kære venner, støtter, adoptanter og sponsorer

Så er vi ved årets udgang og kan se tilbage på et rigtig godt år for Dogs of Portugal.

Desværre var det også et år med et massivt antal forladte og uønskede hunde og katte og mange hvalpe og killinger født på gaden. Men det er lykkedes os at redde mange liv og vi har fundet en lang række nye, kærlige hjem.

Situationen for “kæledyr” i Portugal er særlig trist, og uendelig mange dyr efterlades alene på gaden af meget simple årsager; familien flytter til et mindre hus (ikke mere plads til hunden), hunden får et mindre sundhedsproblem – fx en øreinfektion, som let kan behandles (men familien kan/ønsker ikke at betale til en dyrlæge), ejeren får nyt job (ikke tid til en hund mere) eller job udenlands (meget få mennesker tager deres hund med når de flytter) eller meget pludselig opstået “allergi”… undskyldninger er der mange af, og dyrene lider under det.

Vi vil gøre en forskel! I løbet af 2012 har vi formået at omplacere over 150 dyr, til gode hjem, og vi har fået positive tilbagemeldinger.

Alle hunde og katte som fik nye hjem var neutraliserede (hvalpe og killinger undtaget)

Ydermere er det i år lykkedes os at gennemføre succesfulde projekter på internatet: ormebehandling af 500 hunde 3 gange årligt, sterilisation/kastration af et stort antal hunde og katte under sterilisationsprojektet i oktober, indhente scalibor halsbånd til at beskytte hundene mod lopper og flåter. Nu fortsætter vi med et vaccinationsprogram for de 110 hunde som har boet på Cantinho da Milu længst tid (Læs mere under Projekter) Ønsker I at støtte projektet – enhvert bidrag modtages med kyshånd. Uden jeres støtte ville vi aldrig have nået hertil og vi vil heller ikke kunne fortsætte.

Vi vil gerne ønske jer en glædelig jul og rigtig godt nytår (vær forsigtig med jeres hunde og fyrværkeri den nat, mange hunde er bange!)

All the best from

Dogs of Portugal – team Portugal

XmasDK2012

Posted on december 19, 2012, in Nyt. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: