Sterilisationsprojekt okt. 2012

Sterilisationsprojektet d. 8. til 15. oktober forløb meget fint, vi er dybt taknemmelige for dyrlægerne Louise og Fiorellas hårde arbejde og professionalitet i projektet, hvor de generøst stillede deres tid og færdigheder til rådighed. Vi skulle således i DOP kun sørge for medicin og kliniske materialer, da klinikken på internatet er udstyret til den type operationer.

This slideshow requires JavaScript.

I alt blev 57 dyr steriliseret i løbet af 6 dage:

– 29 hanhunde

– 13 hunhunde

– 4 hankatte

– 11 hunkatte

Omtrent halvdelen af dyrene var fra Milu’s internat og den anden halvdel var dyr adopteret via Milu eller særlige sager som Dogs of Portugal havde besluttet at hjælpe.

De 4benede patienter fra Cantinho da Milu flyttede midlertidigt ind et sted med 14 kenneler med flisegulv, der er let at holde rent & tørt. (Næsten samtlige hundegårde på Milu’s internat har sand underlag) En frivillig fra DOP havde ansvaret for at pleje dem efterfølgende og alle hunde og katte har det godt! De sidste af “Milu’s” hunde kom tilbage til internatet idag.

Vi vil gerne takke vores venner og støtter for jeres hjælp – økonomisk og materiel, uden jer havde projektet ikke været muligt!

Sterilisationsprojektet er vores bidrag til, at modvirke mængden af hjemløse hunde og katte i Portugal. Det første skridt til at begrænse omfanget af dyr der lever på gaden, er at sørge for, der ikke fødes uønskede hvalpe og killinger.

Vi ved, at det vi gør, er kun en dråbe i havet, men med dette bidrag forsøger vi at gøre en lille forskel – og for den enkelte hund eller kat, gør det en kæmpe forskel og stopper for, at de får flere hvalpe eller killinger, der fødes til et liv på gaden.

Læs mere om gadehunde her : https://dopdk.wordpress.com/om-gadehunde/

Posted on oktober 15, 2012, in Projekter. Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: