Tema: sorte hunde

Kender I udtrykket Black Dog Syndrome?

Alle os, der verden over arbejder med at finde nye, kærlige hjem til hunde, er sørgeligt bevidste om udtrykket, som indikerer hvor svært sorte hunde har det. De er de sidste der bliver adopterede, men de første der bliver aflivet. I mange lande anses de ulykkesbringende pga. deres farve, og da de tit ikke ser lige så nuttede ud på fotos som deres lysere artsfæller, bliver de hurtigt fravalgt. (Dogrescue/Sverige)

I Dogs of Portugal genkender vi desværre dette billede – det er stor set umuligt at få omplaceret sorte hunde i Portugal. På Cantinho da Milu bliver de ikke aflivet, men de risikerer at blive hængende på internatet resten af deres liv, udelukkende pga. deres pelsfarve. Heldigvis er det ikke en tendens vi oplever herhjemme, og derfor har vi mange søde sorte hunde til adoption her på siden! Vi håber, at det kan bidrage til, at give et positivt billede af sorte hunde – og vende lykken for nogen sorte portugiserhunde!

I september hvert år er der særlig opmærksomhed på sorte hunde. Lad os vise, at vi ikke skuer hunden på hårene, og i stedet gøre hver dag til en Black Dog Appreciation Day! Vi tilslutter os i Dogs of Portugal initiativet ved at i september have fokus på alle de dejlige, sorte hunde der mangler et kærligt hjem!

This slideshow requires JavaScript.

 

Posted on september 16, 2012, in Hunde and tagged . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: