Gipsy – fjernet fra massiv vanrøgt

Gipsy blev født i starten af 2011 og hun er en stor hund – schæferstørrelse. Hun er tydeligvis en schæferblanding, hvilket indebærer at hun er en hyrdehund type, en intelligent og aktiv hund. Gipsy er steriliseret, vaccineret og har fået ormekur. Er hun så heldig at få tilbudt et kærligt hjem, vil hun blive chipmærket og få EU pas, hvilket sammen med flytransport til Danmark er inkluderet i adoptionsafgiften.

This slideshow requires JavaScript.

Gipsy har en barsk og sørgelig baggrund. En gruppe romaer holdt hunde, der skulle tjene til at reproducere, så hvalpene efterfølgende kunne sælges. Nogen klagede over de forhold hundene levede under, og en kommunal myndighed ledsaget af politiet, inspicerede stedet. De fandt, at hundene var underernærede og vanrøgtede, og at de blev opbevaret i et helt forfærdeligt, møgbeskidt og sundhedsskadeligt miljø. Omgivelserne var så elendige, at myndighederne var forpligtet til at gøre noget. Det siger os, at situationen har været livstruende, for det er desværre vores erfaring, at myndighederne lukker øjnene i langt de fleste tilfælde der anmeldes.

En af hundene, en hunhund som fik navnet Gipsy, havde 8 hvalpe, og sammen blev de bragt til den nærmeste kommunale kennel. Her er reglen, at hvalpene normalt er ret lette at afsætte, så når den sidste hvalp er bortgivet, aflives moren. Dette ville have blevet Gipsys skæbne, hvis ikke den person, som fik den sidste hvalp, også valgte at tage Gipsy med sig. Dog ikke for at give Gipsy et hjem, men for at bringe hende til Cantinho da Milu.

Gipsy er en ung hund, hun er livlig og legesyg, og synes ved godt helbred – hendes eneste problem var underernæring, og hun har allerede taget på og er kommet i bedre form. Hun er venlig i sin kontakt med andre hunde og er meget kærlig overfor mennesker. Hun må have oplevet meget lidt omsorg tidligere, for hun craver menneskelig kontakt, og det bedste hun ved er at blive nusset.

Vi vil rigtig gerne finde et kærligt hjem til Gipsy, med masser af tid og overskud til at give hende et dejligt hundeliv! Hun vil være en skøn hund at dele hjem med; kærlig, super hengiven og rigtig god at træne med.

Se videoer af Gipsy på internatet (på youtube) : http://youtu.be/bibUEuDoZiE                        og http://youtu.be/wyA9iY9Qz_k

Posted on august 22, 2012, in Hunde and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: