Siberian Husky

smukke Nikita

Nikita

HUSKYer er fantastisk smukke hunde, hvilket også er den primære årsag til, at de er meget populære i Portugal. De passer overhovedet ikke til klimaet, og de lider meget i varmen. Derfor forsøger vi, at finde nye hjem til Cantinho da Milús huskyer og huskyblandinger, i det koldere klima i Skandinavien. Samtidig er de også en speciel type hunde, der har brug for en familie med viden og engagement, for at trives sammen.

Huskyer kan have blå, brune, ravfarvede øjne, eller forskellige farver øjne, ofte et blåt og et brunt. Deres pels varierer fra almindeligvis sort og hvid, til strålende karamel/gylden og hvid, eller de kan have blandinger af alle farver.

De er fremragende ledsagere, og rigtig gode familie hunde! Men husky’er er ikke lejlighedshunde, eller hunde der kan være alene hjemme i mindre aflukket område. Husk på, at huskyer blev opdrættet til at trække tunge slæder over lange strækninger, og de har stadig den drivkraft til at spurte derudaf den dag idag. Det indebærer, at de har et højt energiniveau og har behov for aktivering og meget motion, hver dag hele deres liv.

Det er nødvendigt at træne din husky, både så den kan basis beskeder/signaler, men også for at stimulere denm mentalt. Uden tilstrækkelig fysisk og mental aktivering, kan huskyer få en destruktiv adfærd, fx bide ting i stykker. De er også dygtige udbryderkonger, og det er nødvendigt at ens have er sikret med et minimum 1,8 m. højt hegn.

De, som kan håndtere de lidt særlige behov huskyer har, og kan holde dem aktive og sunde, forelsker sig ofte i racen, med alt hvad de indebærer – huskyer kan frustrere, men de er også fulde af skøre påfund og giver masser af grin og smil! og, mest af alt, en veltilpasset husky er en fantastisk ven for livet!

Hvis du er interesseret i, at adoptere en husky fra Cantinho da Milú, og har de ressourcer, et hjem og en livsstil, der er passende for den her type hund, så ta et nærmere kig på vores skønne huskyer og huskyblandinger…

 

Posted on juni 5, 2012, in Racer and tagged . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: