Masser af hundehvalpe…

Der er mange, mange hvalpe på Cantinho da Milú for tiden

…som de 6 små hvalpe (som ikke har fået navne endnu) der blev sat udenfor internatet i en papkasse, om natten, i silende regn… som lille Ebony, der blev smidt ind over hegnet, landede i en kennel og blev opdaget flere timer senere, fyldt med flåter.. Eller morhunden Brownie, der blev bundet til hegnet sammen med sine 4 små hvalpe… som de 2 skønne hanhvalpe der sammen med deres mor blev efterladt ude foran en dyrlægeklinik og var heldige at blive bragt til Cantinho da Milú… En uønsket, højdrægtig cocker spaniel som nu har fået 5 hvalpe… og hvalpene Ursus, Maca, og 2 indtil videre navnløse hunhvalpe, alle fundet på gaden….

Et internat er  ikke et optimalt sted for en hvalp at vokse op, men alt til trods er hvalpene i sikkerhed, der bliver draget omsorg for dem og de får mad, bliver vaccinerede og får ormekur – men de mangler alle et kærligt hjem og en helt egen familie.

Overvejer du at anskaffe en hundehvalp, så lad være med at købe en opdrættet hvalp!      Der er uendeligt mange uønskede hvalpe, der har fået en barsk start på livet og har brug for et hjem. Har du tid, tålmodighed og omsorg til at give et dejligt hjem til en skøn hundehvalp, så kontakt os.

Se alle hvalpene her : http://dogsofportugal.wordpress.com/dogs/puppies/

Posted on maj 24, 2012, in Hunde, Nyt and tagged . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: