Samir – glad & legesyg

samir587[1]

Samir er en blændende smuk hund, som blev født i november 2011 og har boet på internatet siden han var en lille hvalp. Han er af mellemstørrelse (45 cm, 20 kg), er vaccineret og har fået ormekur.

Samir blev fundet efterladt på gaden, med et grimt sår på sin hale. Vi ved ikke, hvad der er sket, måske var han blevet ramt af en bil, blevet bidt af en anden hund, mishandlet af et menneske? Halen stod ikke til at redde, så den måtte amputeres og det helede op pænt.

Baby Samir :

samir[1]

I dag er Samir en livlig, glad og legesyg ung hund, der venter på at den helt rigtige familie falder for lige præcis ham… Det er vores erfaring, at hunde, der er “vokset op” på internatet og formentlig ikke husker særlig meget fra deres fortid, har brug for en længere, roligere tilpasningsperiode i et nyt hjem, fordi de kun kender de trygge omgivelser på internatet og slet ikke verden udenfor. Så snart en hund er reserveret kommer den dog ud på tur hver weekend (med GRC – “rehabiliteringsgruppen”) og vænner sig på den måde lidt mere til at opleve nyt. Samir er glad for at komme på ture, det er tydeligt at det er frustrerende for ham at leve i en hundegård (det viser sig ved at han gør meget) og vi ønsker et bedre liv for ham.

samir1[1]

Samir deler hundegård med 2 andre unge hanhunde, de kommer godt ud af det sammen og leger og spurter rundt, men der er ikke meget at tage sig til på internatet. Samir vil ud og opleve andet og få nye sanseindtryk, og ikke mindts have sin helt egen dejlige familie, for første gang i hans liv! Han er venlig og kærlig i sin kontakt med mennesker og vil knytte sig meget til sin familie hvis han skulle være så heldig at blive adopteret. Kan du tilbyde Samir et hjem og en dejlig familie?

Se video af Samir på youtube : http://youtu.be/g8qxjCWzTVY

samir4614[1]

Posted on april 13, 2012, in Hunde and tagged , . Bookmark the permalink. Skriv en kommentar.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: